АРМ

  во

  Свечена церемонија за прием на 125 професионални војници во редовите на Армијата на Република Македонија ќе се одржи денеска во касарната „Илинден“ во Скопје. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана жали за случајот со запалениот автобус кој утрово превезувал припадници на АРМ на своите работни места во Скопје, од Пробиштип, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“, апелира итно да се прекине со изградба на гасоводот низ Водно, наведувајќи во соопштението неколку причини: ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Автобус на АРМ утринава околу 6:30 часот се запалил движејки се на релација Пробиштип-касарна „Илинден“ Скопје. Повредени нема, а причинета е само материјална ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Утрово околу 6:30 часот, на релацијата Пробиштип-касарна „Илинден“ се запали автобус на АРМ. Автобусот возел на релација Пробиштип – касарната „Илинден“, a ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Фирмата која што го врши превозот за кратко време испратила друг автобус и сите патници пристигнале со мало задоцнување на своите работни места и веќе нормално ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана соопшти дека ниту еден припадник на АРМ утрото не е повреден откако изби пожар и целосно изгоре автобус кој ги превезува војниците на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Утрово околу 6:30 часот, на релацијата Пробиштип-касарна „Илинден“ се запали автобус на АРМ. Автобусот возел на релација Пробиштип – касарната „Илинден“, a ...
  сите 46 | | | веќе видена

  (Фото: Илустрација) Во запалениот автобус кој утрово превезувал припадници на АРМ на своите работни места во Скопје, од Пробиштип, Кратово и Куманово, нема ...
  сите 41 | | | веќе видена

  По веста за запалениот автобус кој превезувал припадници на АРМ до своите работни места со соопштение излегоа со повеќе информации од Министерството за ...
  сите 49 | | | веќе видена