АРМ

  во

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со началникот на Генералштабот на АРМ, генерал – мајор Васко Ѓурчиновски беше во посета на Полкот за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска, по неодамнешната промоција на гуми за АРМ, објави дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Сите припадници на Армијата на Република Македонија од денеска ќе добијат нови чизми. Во касарната „Илинден” пристигна целосната пратка од 7.200 ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, заедно со началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски, беше во посета на Полкот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Сите припадници на Армијата на Република Македонија од денеска ќе добијат нови чизми. Во касарната „Илинден“ пристигна целосната пратка од 7.200 чифта. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со началникот на Генералштабот на АРМ, генерал – мајор Васко Ѓурчиновски беше во посета на Полкот за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  „Не гледам никакви дупки и проблеми во владината коалиција. Македонија нема зошто да се плаши ако различни партии имаат различен став како што и во партиите не ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Армијата е еден од најважните аргументи за заслуженото членство на Македонија во НАТО. Со трендот на зголемување на средствата за одбраната Владата покажа дека ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Започна испораката на новите чизми за припадниците на Армијата. Набавени се 7.200 чифта кои ќе се распоредуваат по приоритети. Чизми ќе добијат сите припадници ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски денеска во касарната „Илинден“ во Скопје ќе ги ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски денеска во касарната „Илинден“ во Скопје ќе ги ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски денеска во касарната „Илинден“ во Скопје ќе ги ...
  сите 27 | | | веќе видена