АРМ

  во

  Гледам храбри и гледам мотивирани луѓе, луѓе кои што се подготвени да победат и да си ја вратат Македонија на правата патека, да си ја вратат Македонија на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во рамки на посетата на високата грчка делегација вчера, министерката за одбрана Радмила Шекеринса оствари билатерална средба со министерот за национална ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Аднан Џафероски го затекнавме во Скопје помеѓу две заминувања на терен каде што горат пожарите, низ целата ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Тоа што како на нација и држава вчера ни се случи, а во континуитет трае веќе подолго време ме доведе во недоумица. Дали го допревме дното? Дали ние сме дно? ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Седум пожари се активни во моментот во државата, а 11 се локализирани. Во гаснењето на пожарот во атарот на селото Норово кон селото Селце во општина Крушево ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување соопшти дека успешно се справува со сите предизвици и провокации од пироманите. – Авионите на Дирекцијата за заштита и ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување соопшти дека успешно се справува со сите предизвици и провокации од пироманите. – Авионите на Дирекцијата за заштита и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување соопшти дека успешно се справува со сите предизвици и провокации од пироманите. – Авионите на Дирекцијата за заштита и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Седум пожари се активни во моментот во државата, а 11 се локализирани. Во гаснењето на пожарот во атарот на селото Норово кон селото Селце во општина Крушево ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Со свечено дефиле, културно забавна точка од ученици во центарот за изучување на македонскиот фолклор „Митеви“ од Скопје, како и тактичко технички збор, Првата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во гаснењето на пожарот во атарот на селото Норово кон селото Селце во општина Крушево утринава повторно е ангажиран хеликоптер на Армијата. Од Дирекцијата за ...
  сите 124 | | | веќе видена