АРМ

  во

   Ова го порача денеска вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска при посетата на армиските припадници распоредени на јужната граница на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со началникот на Генералштабот на АРМ, генерал – мајор Васко Ѓурчиновски, денеска на караулата Богородица и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во 2018-та македонската армија и помогнала на граничната полиција да спречи 500-тини илегални обиди за премин на македонската државна граница. Според ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Предлог – законот за спречување на корупција од страна на Владата е пуштен во собраниска процедура, но овој пат со европско знаменце, за да се спречи секоја ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Предлог – законот за спречување на корупција од страна на Владата е пуштен во собраниска процедура, но овој пат со европско знаменце, за да се спречи секоја ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Предлог – законот за спречување на корупција од страна на Владата е пуштен во собраниска процедура, но овој пат со европско знаменце, за да се спречи секоја ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Предлог – законот за спречување на корупција од страна на Владата е пуштен во собраниска процедура, но овој пат со европско знаменце, за да се спречи секоја ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска вели дека протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Гевгелија, 5 јануари 2019 (МИА) – Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска очекува до февруари Договорот од Преспа да биде усвоен од парламентите во Македонија и во Грција, по што ќе започне ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со началникот на Генералштабот на АРМ, генерал – мајор Васко Ѓурчиновски, денеска на караулата Богородица и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Состојбата на јужната граница е стабилна, а припадниците на АРМ ги извршуват своите задачи овозможувајќи им на граѓаните во овие празнични денови да бидат ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 32 | | | веќе видена