Александар

  во

  Србија и Косово синоќа не успеаја да пронајдат заедничко решение во најновите обиди да се приближат кон постигнување договор за нормализација на односите што ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Србија и Косово синоќа не успеаја да пронајдат заедничко решение во најновите обиди да се приближат кон постигнување на договор за нормализација на односите ...
  сите 101 | | | веќе видена

  По вчерашниот дијалог меѓу Белград и Приштина, од кабинетот на комесарката за надворешна политика на ЕУ, Федерика Могерини, е соопштено дека Европската Унија ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Србија и Косово синоќа не успеаја да пронајдат заедничко решение во најновите обиди да се приближат кон постигнување на договор за нормализација на односите ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Неодамна исклучените од ВМРО-ДПМНЕ - Никола Тодоров, Емилија Александрова и Петар Богојески постојано ги носеле околу врат акредитациите на Конгерсот на ...
  сите 242 | | | веќе видена

  Србија и Косово синоќа не успеаја да пронајдат заедничко решение во најновите обиди да се приближат кон постигнување на договор за нормализација на односите ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Наскоро во издание на „Просветно дело“ ќе излезе преводот на една од многуте илустрирани истории на светот што пленат со методологијата на презентирање и ...
  | | веќе видена

  По вчерашниот дијалог меѓу Белград и Приштина, од кабинетот на комесарката за надворешна политика на ЕУ, Федерика Могерини, е соопштено дека Европската Унија ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Медиумите веќе го „обработија досието“ на Александар Трајковски, предводникот на протестите за спречување на поранешниот премиер Никола груевски од одење в ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Новата рунда преговори помеѓу Белград и Приштина за нормализација на односите на двете земји не донесе напредок. Српскиот претседател Александар Вучиќ смета ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Србија и Косово синоќа не успеаја да пронајдат заедничко решение во најновите обиди да се приближат кон постигнување на договор за нормализација на односите ...
  сите 101 | | | веќе видена