Зоран Ставрески

  во

  Многумина се прашуваа каде е и што прави поранешниот министер за финансии Зоран Ставрески. Долго време го немаше со јавноста, практично откако претстана да ја ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Автопатот Миладиновци-Штип и Кичево-Охрид беа меѓу приоритетите на Владата на Македонија и подого време се бараше начин за реализација. Во 2012 година ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Транспаренси интернешнел Македонија“ до Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против вршителот на должност директор на Агенцијата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Транспаренси интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија информира дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава во врска со незаконските исплати од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Кривичната пријава е поднесенa против вршителот на должност Директор на Агенцијата за филм на Република Северна Македонија за сторено кривично дело злоупотреба ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Министерот Наќе Чулев не негира дека сака да вработи во МВР лице за кое ФБИ водело истрага за хакерски напад, а Интерпол го барал со потерница. „Секое лице кое ...
  сите 134 | | | веќе видена

  1 „Нема никој посилен од државата, ни функционер, ни верски лидер, ни институција“, изјави премиерот Оливер Спасовски на прашање дали има притисок врз Владата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Од осамостојувањето на земјата се издадени шест еврообврзници од преку 2 милијарди евра. Сите се со различна камата и различен период на отплата, а вкупната ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Се сеќава ли некој на некогашната „надеж“ за македонската економија, Индиецот Субрата Рој. Во долгата судка постапка што се води против него, тој сега тврди ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски, кој деновиве ја обвинува власта дека Државната видеолотарија троши милионски суми за набавка на коцкарски апарати, во ...
  сите 9 | | | веќе видена