Зоран Ставрески

  во

  Ќе бидат формирани и нови тела: совет на ИК, како и совет на претседателот на партијата. Летово минатата година беа направени последните големи промени во ИК ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Ќе бидат формирани и нови тела: совет на ИК, како и совет на претседателот на партијата.Летово минатата година беа направени последните големи промени во ИК на ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Во обид да Ви ги доближиме најбитните случувања, настани, ликови, во годината што изминува, МИА се обиде преку анкета меѓу скопјани да Ви ги пренесе нивните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Доцна попладнево на 16 конгрес на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски беше избран за трет претседател на партијата. Досегашниот Никола Груевски, заминува по 14 ...
  сите 384 | | | веќе видена

  Од 544 запишани делегати на конгресот на ВМРО-ДПМНЕ во Валандово кој се одржува вчера и денеска присуствуваа 411. Иако беше исполнет статутарниот услов за ...
  сите 388 | | | веќе видена

  Повеќе видни членови на ВМРО-ДПМНЕ, поранешни и сегашни функционери го бојкотираат вонредниот Конгрес на партијата кој вечерва и утре се одржува во Валандово. ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Повеќе видни членови на ВМРО-ДПМНЕ, поранешни и сегашни функционери го бојкотираат вонредниот Конгрес на партијата кој вечерва и утре се одржува во Валандово. ...
  сите 273 | | | веќе видена

  Власта продолжува да се кити со туѓи перја. Безидејноста на власта предводена од СДСМ, како централна така и локална, се покажува со неисполнувањето на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со незаконски склучените договори за превоз на ученици буџетот на Општина Битола бил оштетен за половина милион долари, истакна обвинителот на Специјалното ...
  сите 123 | | | веќе видена