Зоран Ставрески

  во

  По изгласувањето на Законот за ратификација на Договорот од Преспа и очекувањето да добие зелено светло и во грчкиот Парламент, во Македонија полека фокусот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  По изгласувањето на Законот за ратификација на Договорот од Преспа и очекувањето да добие зелено светло и во грчкиот Парламент, во Македонија полека фокусот на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Министерството за финансии во огласот за нови вработувања ќе ангажира и в иша медицинска сестра, дефектолог и педагог за потребите на „Мини фини буџетчиња“, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО со кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Државниот санитарен инспекторат доцна синоќа испратил решенија до 21 јавна установа за згрижување деца во предшколска возраст и до пет приватни градинки дека е ...
  сите 265 | | | веќе видена

  Денешниот ден во законодавниот дом пред шест години во новинарската историја ќе остане запаметен како црн понеделник. Пратениците жестоко се судрија за буџетот ...
  сите 3 | | | веќе видена