Зоран Ставрески

  во

  Започна главната расправа за случајот на СЈО, Транспортер, за злоупотреба на транспортот на ученици во Битола. Обвинителот на СЈО, Трајче Пеливанов, читајќи го ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Превозот на ученици во Битола бил корумпиран до даска, рече обвинителот на СЈО. Во воведните зборови за случајот „Транспортер“ обвинителот Трајче Пеливанов ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Превозот на ученици во Битола бил корумпиран до даска, рече обвинителот на СЈО. Во воведните зборови за случајот „Транспортер“, обвинителот Трајче Пеливанов ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Превозот на ученици во Битола бил корумпиран до даска, рече обвинителот на СЈО. Во воведните зборови за случајот „Транспортер“, обвинителот Трајче Пеливанов ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Превозот на ученици во Битола бил корумпиран до даска, рече обвинителот на СЈО. Во воведните зборови за случајот „Транспортер“, обвинителот Трајче Пеливанов ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе одлука за утврдување на датум, место на одржување и број на делегати на вонредниот 16 Конгрес на партијата, изјави ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Потфрли протестот пред кривичниот суд, на кој повика ВМРО-ДПМНЕ и лидерот на партијата, Никола Груевски. Eкспремиерот на официјалната страница на Фејбук пред ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Потфрли протестот пред кривичниот суд, на кој повика ВМРО-ДПМНЕ и лидерот на партијата, Никола Груевски. Eкспремиерот на официјалната страница на Фејбук пред ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Потфрли протестот пред кривичниот суд на кој повикаа ВМРО-ДПМНЕ и лидерот на партијата, Никола Груевски. Eкспремиерот на официјалната страница на „Фејбук“ пред ...
  сите 425 | | | веќе видена

  Потфрли протестот пред кривичниот суд на кој повикаа ВМРО-ДПМНЕ и лидерот на партијата, Никола Груевски. Eкспремиерот на официјалната страница на „Фејбук“ пред ...
  сите 427 | | | веќе видена

  Поранешната прва полицијка Гордана Јанкулоска во еден од телефонските разговори што ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев со екс министерот за финансии Зоран ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Кога ЕЛЕМ на 19 јуни оваа година, каде тогаш директор беше генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, распиша тендер за изградба на топлификација ...
  сите 6 | | | веќе видена