ВМРО

  во

  За ВМРО – ДПМНЕ законот за јавно обвинителство не е за пазарење, или ќе имаме правна држава или пазарење за овој закон нема, рече Дафина Стојаноска од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Петмина кандидати поднеле кандидатури за предвремените избори за градоначалник на Охрид, а по двајца за градоначалници на Ново Село и Дебар. Локалните избори ...
  сите 97 | | | веќе видена

  За ВМРО – ДПМНЕ законот за јавно обвинителство не е за пазарење, или ќе имаме правна држава или пазарење за овој закон нема, рече Дафина Стојаноска од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  За ВМРО – ДПМНЕ законот за јавно обвинителство не е за пазарење, или ќе имаме правна држава или пазарење за овој закон нема, рече Дафина Стојаноска од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста ...
  сите 22 | | | веќе видена

  По потврдување на регуларноста на кандидатурите на тројцата претседателски кандидати и по утврдување на редоследот на гласачкото ливче, за помалку од десет ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Не можеме да поддржиме кандидат кој вели, не ни требаат албанските гласови. Ниту еден Албанец, но ние не можеме да ги телекомандуваме луѓето кои ќе гласаат за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Пет кандидати поднеле кандидатури за предвремените избори за градоначалник на Охрид, а по двајца за градоначалници на Ново Село и Дебар. Локалните избори за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Митко Јанков, претседател на здружението „Агро центар“, еден од организаторите на протестите на одгледувачите на овци, што повикува на протест против МЗШВ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали, но и неспособноста ...
  сите 22 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ со соопштение за јавноста за како што велат штетните политики на СДСМ. Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали, но и неспособноста ...
  сите 22 | | | веќе видена

  За предвремените избори за градоначалник на Охрид, кандидатура поднесоа петмина: Нихаил Трендафилов – Нанче од партијата Граѓанско-демократска унија, Митре ...
  сите 97 | | | веќе видена