ВМРО

  во

  Нема повлекување од црвените линии, за македонскиот идентитет и јазик немало ниту ќе има преговори, категоричен шефот на државата запрашан за коментар за некои ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Марија Петрушевска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За обнова на Македонија“ на денешната собраниска седница посочи дека власта не носи ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Денес на собраниската седница се обрати пратеникот Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За обнова на Македонија“ при што посочи дека власта ја труна ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Денес на собраниската седница се обрати пратеникот Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За обнова на Македонија“ при што посочи дека власта ја труна ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Откако вчера, Марјан Забрчанец, Националниот координатор за стратегиски комуникации и за спроведување на комуникациската стратегија на Владата, објави на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува со манипулациите, Филипче најавуваше мерки на пресови кои не беа ни дел од законот кој го достави до Собранието. Мерките не само што не беа дел ...
  сите 394 | | | веќе видена

  -Скопје и Софија треба да дадат поголема шанса на заедничката комисија да ги реши отворените прашања. Јас сум поборник на тезата дека ако Бугарија ако го ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Не знам од каде и како е “паднат” или “црпнат” Зоран Заев, но знам дека од каде и да доаѓа е најголем непознавач на работите. Се поставува прашање, дали е до ...
  сите 420 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Како и другите лаги, така се обелодени и лагата за ефикасен јавен превоз. СДСМ ветуваше, но како и се друго така и јавниот превоз остана неисполнета желба на ...
  сите 21 | | | веќе видена