ВМРО

  во

  Јас сум претседател на Комисија за прашања на избор и именување во чија надлежност се овие точки. Не дека немаат право колегите координатори пратеници да ...
  сите 11 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ го издаде следното соопштени/изјава, во врска со објавувањето во Службен весник на РМ на Законот за употреба на јазиците, без потпис од ...
  сите 328 | | | веќе видена

  На јавниот повик на ВМРО ДПМНЕ за претседател на Република Македонија за претстојните избори во април, до сега се пријавил само еден кандидат.Генералниот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Повеќе од 60 претставки за корупција и триесетина предмети за судир на интереси стојат во фиоките на Државната комисија за спречување на корупцијата, откако ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Затоа опозициската ВМРО-ДПМНЕ со неразумни и нелогични предлози, спротивни на препораките на Европската комисија и стручната јавност, го условува носењето на ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Раководството на ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски не сака силна, независна и професионална Државна комисија за спречување на корупцијата. Затоа ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Повеќе од 60 претставки за корупција и триесетина предмети за судир на интереси стојат во фиоките на Државната комисија за спречување на корупцијата бидејќи ...
  сите 157 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ предводено од антизападниот Христијан Мицкоски продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата. Мицкоски ...
  сите 319 | | | веќе видена

  Јас сум претседател на Комисија за прашања на избор и именување во чија надлежност се овие точки. Не дека немаат право колегите координатори пратеници да ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денеска на дневен ред имаме важен реформски закон, кој за две недели три пати го ставате и повлекувате, рече координаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски за ...
  сите 157 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ предводено од антизападниот Христијан Мицкоски продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата, реагираа ...
  сите 319 | | | веќе видена

  Денеска, на дневен ред имаме важен реформски закон, кој за две недели трипати го ставате и повлекувате, рече координаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски, за ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Денеска, на дневен ред имаме важен реформски закон, кој за две недели трипати го ставате и повлекувате, рече координаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски, за ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Посине споменикот на мајката на Александар Македонски, Олимпија, која се наоѓа на плоштадот Карпошово востание. На спомениците на Олимпија и на малиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ, предводена од антизападниот Христијан Мицкоски, продолжува со деструкциите преку кои работи спротивно на интересите на граѓаните и државата, ...
  сите 319 | | | веќе видена

  Потребата да се донесе нов Закон за спречување на корупцијата и судирот на интереси со кој на новите антикорупционери им се гарантира независност во изборот ...
  сите 157 | | | веќе видена