ВМРО

  во

  Во текот на овие два дена навистина имавме можност да сретнеме навистина голем број на релевантни лица, новиот лидер на ЦДУ, потпретседателот на Европската ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и денес заедно со кандидатот за Претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова, ...
  сите 109 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ останува заробена во матрицата на партизација, притисоци и злоупотреби врз обвинителството. Затоа правдата за нив е проблем, соопштуваат од СДСМ, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во текот на овие два дена навистина имавме можност да сретнеме навистина голем број на релевантни лица, новиот лидер на ЦДУ, потпретседателот на Европската ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, и денеска заедно со кандидатот за претседател, Гордана Силјановска-Давкова, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и денес заедно со кандидатот за Претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова, ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Би сакал да ве воведам во темата, имено како што знаете во тек се преговори околу носење на новиот закон за Јавно обвинителство на Република Македонија, кој се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Би сакал да ве воведам во темата, имено како што знаете во тек се преговори околу носење на новиот закон за Јавно обвинителство на Република Македонија, кој се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Од партиското соопштение на ГДУ при поднесувањето на документацијата за учество на изборите истакнаа дека како партија што се залага за промена на досегашниот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска достави до Министеретсвото за правда три принципи на кои ќе инсистираат да се имплементираат во Предлог законот за јавно ...
  сите 13 | | | веќе видена