ВМРО

  во

  Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7 отсо ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7% за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ, додадавајќи ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Бугарија може да остане сама во спорот со Северна Македонија, смета Кирил Илиев, историчар од Институтот за балкански студии при Бугарската академија на ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7% за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Благодарам прво за присуството, вечерва сме тука во Сопот. ВМРО-ДПМНЕ како најголема опозициона партија и како најголема пратеничка група во Собранието е ...
  сите 90 | | | веќе видена

  „Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7% за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Бугарија може да остане сама во спорот со Северна Македонија, смета Кирил Илиев, историчар од Институтот за балкански студии при Бугарската академија на ...
  сите 302 | | | веќе видена

  „Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7% за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Бугарија може да остане сама во спорот со Северна Македонија, смета Кирил Илиев, историчар од Институтот за балкански студии при Бугарската академија на ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Мафијашката власт на Заев нема ниту план, ниту стратегија да се справува со економските последици од економската криза. Тоа што економијата падна за 12,7% за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Експертите не се согласуваат со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој бара државниот јавен обвинител да го предлага опозицијата, затоа што тврдат дека ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Христијан Мицкоски во моментов е легален, но повеќе не е ЛЕГИТИМЕН претседател на ВМРО. Имам впечаток дека се наоѓаме во една Дејвид Линчовска Кружница на ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Додека дел од поранешните функционери од редовите на ВМРО-ДПМНЕ бараат вонреден конгрес и оставка од Христијан Мицкоски, поради неколкуте изборни порази во ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Претседателот на Комисијата за транспорт на ВМРО-ДПМНЕ, Синиша Ивановски вечерва во гостување на Телма телевизија, истакна дека првиот дел од пругата кон ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Тони Менкиноски, претседател на правната комисија на ВМРО-ДПМНЕ во гостување во емисијата Анализа на телевизија 24, во дебата со министерот за правда Бојан ...
  сите 58 | | | веќе видена