ВМРО

  во

  Прво дозволете преку вас медиумите да соопштам она што беше од информативен карактер на ЦО согласно нашиот статут на партијата, а тоа е дека утре ќе доставам ...
  | | веќе видена | слични

  Премиерот Зоран Заев побара пратениците веднаш да го донесат новиот Закон за јавно обвинителство, откако вчера специјалната обвинителка Катица Јанева беше ...
  сите 481 | | | веќе видена

  Заев е очаен. Заглавен во криминал и корупција бара помош и поддршка за да го оттргне вниманието од себе. Искусните го избегнуваат бидејќи знаат дека му се ...
  сите 481 | | | веќе видена

   Да покажеме дека Македонија се менува со тоа што никој повеќе не прави влијание и притисок ниту врз обвинители, ниту врз судовите, тие носат самостојни ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во врска за решение за наследник на специјалната обвинителка Катица Јанева, премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев вечерва повика дека за тоа брзо треба да се ...
  сите 481 | | | веќе видена

  Демант на Општина Прилеп и Јавното претпријатие за просторно и урбанистичко планирање (ЈП за ПУП), за лажната вест на одредени портали дека еден од новите ...
  | | веќе видена | слични

  Секој што се огрешил од законот треба да одговара. Горди сме дека како извршна власт овозможивме услови независниот правосуден систем да работи и да го врати ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Секој што се огрешил од законот треба да одговара. Ова вечерва го изјави премиерот Зоран Заев по завршувањето на седницата на Централниот одбор на СДСМ. ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Заев е очаен. Заглавен во криминал и корупција бара помош и поддршка за да го оттргне вниманието од себе, велат во соопштение од ВМРО-ДПМНЕ во реакција по ...
  сите 481 | | | веќе видена

  Претседателските избори беа сериозен тест за тоа како стојат партиите. Ако се тргнат настрана гласовите од албанските партии, фактот е дека на тие избори СДСМ ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев по Централниот Одбор на СДСМ на прашањето дали има решение за наследник на Катица Јанева, тој изјави дека треба да се реагира брзо во ...
  сите 481 | | | веќе видена

  Секој што се огрешил од законот треба да одговара. Горди сме дека како извршна власт овозможивме услови независниот правосуден систем да работи и да го врати ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев побара пратениците веднаш да го донесат новиот Закон за јавно обвинителство, откако вчера шефицата на Специјалното јавно обвинителство ...
  сите 481 | | | веќе видена

  Секој што се огрешил од законот треба да одговара. Горди сме дека како извршна власт овозможивме услови независниот правосуден систем да работи и да го врати ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Секој што се огрешил од законот треба да одговара. Горди сме дека како извршна власт овозможивме услови независниот правосуден систем да работи и да го врати ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во врска за решение за наследник на специјалната обвинителка Катица Јанева, премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев вечерва повика дека за тоа брзо треба да се ...
  сите 481 | | | веќе видена