ВМРО

  во

  „СДСМ и Зоран Заев немаат намера да запрат со урнисување на правниот систем во Република Македонија.Со новиот Предлогзакон за Академија за судии и јавни ...
  сите 62 | | | веќе видена

  „Додека земјоделците солзи ронат за денар повеќе за родот свој, лица од власта ги крадат нивните пари.СДСМ со доаѓањето на власт на чело на Сојузот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  „Зоран Заев и СДСМ секојдневно тонат и ја влечат Македонија во криминогеност и корупција. Зоран Заев знае дека ја нема поддршката од граѓаните кои што оддамна ...
  сите 200 | | | веќе видена

  „Денес е денот кога Заев и Нина Ангеловска ќе ја задолжат државата за нови над 61,7 милиони евра.Нина Ангеловска со потпишување на денешното задолжување од над ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Зоран Заев од позиција на моќ и злоупотреба на институциите, бега од одговори за Рекет, од одговори за Леонардо, бега од одговори за Тополки, за Крвави ...
  сите 200 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се против секоја мерка што обезбедува повеќе пари за граѓаните. Ова го вели Костадинов од СДСМ. - ВМРО-ДПМНЕ преку членот на ...
  сите 160 | | | веќе видена

  „Додека земјоделците солзи ронат за денар повеќе за родот свој, лица од власта ги крадат нивните пари. СДСМ со доаѓањето на власт на чело на Сојузот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ денес поднесе до Собранието предлог одлука за основање на анкетна комисија за утврдување на евентуалното нестручно, несовесно ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Денес е денот кога Заев и Нина Ангеловска ќе ја задолжат државата за нови над 61,7 милиони евра, ова на пресконференција го кажа портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 116 | | | веќе видена

  „ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се против секоја мерка што обезбедува повеќе пари за граѓаните.ВМРО-ДПМНЕ преку членот на Извршниот комитет Трајко Славевски ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Денес е денот кога Заев и Нина Ангеловска ќе ја задолжат државата за нови над 61,7 милиони евра. Нина Ангеловска со потпишување на денешното задолжување од над ...
  сите 116 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се против секоја мерка што обезбедува повеќе пари за граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ преку членот на Извршниот комитет Трајко Славевски ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ бара формирње Анкетна комисија во Собранието за евентуалнотот утврдување на нестручно и незаконито работење на Специјалнот јавно ...
  сите 201 | | | веќе видена