ВМРО

  во

  Работната група на опозицијата денеска треба до владината работна група да ги поднесе своите амандмани на Предлог законот за јавно обвинителство со кој се ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Работната група на опозицијата денеска треба до владината работна група да ги поднесе своите амандмани на Предлог законот за јавно обвинителство со кој се ...
  сите 148 | | | веќе видена

  На Политичкото Собрание на Европската Народна Партија денес во Брисел. Со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски активно учествуваме во работата на ЕПП ...
  сите 109 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија (ДИК). ...
  сите 154 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија (ДИК). ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Дo денеска на полноќ е рокот до кога кандидатите за претседател на државата можат да ја поднесат својата кандодатура. До Државната изборна комисија досега ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Денес на полноќ истекува законски предвидениот рок за поднесување на кандидатури за претстојните претседателски избори. До Државната изборна комисија досега ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Партијата покер што Виктор Орбан ја играше подолго време со својата европска асоцијација, најголемата партиска групација во Европскиот парламент, онаа на ...
  сите 82 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија (ДИК). ...
  сите 154 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Работната група на опозицијата денеска треба до владината работна група да ги поднесе своите амандмани на Предлог законот за јавно обвинителство со кој се ...
  сите 148 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија (ДИК). ...
  сите 154 | | | веќе видена

  До денеска на полноќ завршува рокот до кој кандидатите за претседател на државата треба да ги достават кандидатурите до Државната изборна комисија (ДИК). ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Во он-лајн анкетата која што ја спроведе истражувачкиот центар на „Макфакс“, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Гордана Силјановска Давкова освои 40,6% ...
  сите 165 | | | веќе видена