Ставрески

  во

  Несогласувањата во Владата околу економските политики испливаа на виделина. Се „истрча“ ли Анѓушев случајно или намерно со јавната контра на Тевдовски за ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Кога дознав за последната награда, по првичната еуфорија се почувствував нестварно: како да сум учесник во скриена камера, ми кажуваат дека сум добил уште една ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Филмот „Исцелител“ по сценарио и режија на Ѓорче Ставрески минатата недела освои две значајни награди на два престижни меѓународни филмски фестивала – во Обањ, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Филмот „Исцелител“ минатата недела освои две значајни награди на два престижни меѓународни филмски фестивали. На филмскиот фестивал во Обањ, Франција тој беше ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Георгиос Папастамос, сопственикот и управител на Друштвото за геодетски работи и услуги „Топометриа ДООЕЛ“ од Скопје, не одговори на прашањата кои му ги ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Георгиос Папастамос, сопственикот и управител на Друштвото за геодетски работи и услуги „Топометриа ДООЕЛ“ од Скопје, не одговори на прашањата кои му ги ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Moлк од фирмите подизведувачи што вчера специјалното јавно обвинителство ги осомничи за перење пари за изградбата на автопатската делница Демир ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Moлк од фирмите-подизведувачи кои вчера специјалното јавно обвинителство ги осомничи за перење пари за изградбата на автопатската делница „Демир-Капија – ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Алатката за отчетност за трошоците на носителите на јавните фунцкии, која владата ја промовираше вчера, покажува дека најголеми разлики во трошењето помеѓу ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, денеска во Владата на Република Македонија одржа прес конференција ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, денеска во Владата на Република Македонија одржа прес конференција ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Помалку од двојно државни пари потрошиле функционерите на оваа влада во првите шест месеци од стапувањето на функцијата, во однос на функционерите на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Македонскиот филм „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески ја доби главната награда за најдобар филм на Филмскиот фестивал во Бергамо, Италија. „Исцелител“ ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Само до пладне,до општинската комисија за проценка на штети од елементарна непогода, се поднесени 20 барања за обесштетување од невремето кое во саботата го ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Македонскиот филм „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески ја доби главната награда за најдобар филм на Филмскиот фестивал во Бергамо, Италија. 36. издание на ...
  сите 20 | | | веќе видена