Ставрески

  во

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ќе бидат дел од два настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот парк во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, во соработка со кино „Милениум“ и Град Скопје на 6-ти и 7 јуни под отворено небо во Градскиот парк ќе организира настани по повод ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ќе бидат дел од два настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот парк во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ќе бидат дел од два настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот парк во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, во соработка со кино „Милениум“ и Град Скопје на 6-ти и 7 јуни под отворено небо во Градскиот парк ќе организира настани по повод ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ќе бидат дел од два настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот парк во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ве канат на два атрактивни настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, во соработка со кино „Милениум“ и Град Скопје на 6-ти и 7 јуни под отворено небо во Градскиот парк ќе организира настани по повод ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Африканската ѕвезда Феми Кути со Македонската филхармонија ќе настапи на 7 јуни во Градскиот парк во Скопје, а еден ден претходно ќе се проектира филмот ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија, Кино Милениум и Град Скопје, на 6 и 7 јуни ќе бидат дел од два настани кои што ќе се случат под отворено небо, во Градскиот парк во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Ниеден од операторите, а биле 16 кои ја подигнале тендерската документација за набавка на ново блиндирано патничко возило за МВР, немале забелешка или барање ...
  сите 444 | | | веќе видена

  Во четврток 17. мај 2018 од 20.00 часот вo киното Мис Стон премиерно ќе се прикаже филмот „Исцелител“. Репризата е во петок 18.5. 2018 во 20.00 часот. ...
  сите 20 | | | веќе видена