Ставрески

  во

  Многумина се прашуваа каде е и што прави поранешниот министер за финансии Зоран Ставрески. Долго време го немаше со јавноста, практично откако претстана да ја ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Автопатот Миладиновци-Штип и Кичево-Охрид беа меѓу приоритетите на Владата на Македонија и подого време се бараше начин за реализација. Во 2012 година ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Младиот Никола Ставрески кој е познат по својот Јутјуб канал „Ставре“ викендов се впушти во чистачка акција. Опремен со ракавици и вреќи, рано наутро го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Режисерите Милчо Манчевски и Теона Стругар Митевска добија по 30 милиони денари (500 илјади евра) од Агенцијата за филм за своите нови филмови „Кајмак“ односно ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Транспаренси интернешнел Македонија“ до Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против вршителот на должност директор на Агенцијата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Транспаренси интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија денеска соопшти дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднело кривична пријава во врска со незаконските исплати ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнел Македонија информира дека до Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава во врска со незаконските исплати од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Кривичната пријава е поднесенa против вршителот на должност Директор на Агенцијата за филм на Република Северна Македонија за сторено кривично дело злоупотреба ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Да не беше кризата со коронавирусот, веројатно платформата „Little White Lies“ немаше да се сети и да објави измонтирано видео со сцени од филмовите на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Одредувањето на датумот за следните избори во Македонија беше дочекано во два спротиставени кампа, во кои етничкото е само прикритие за подлабоката шизма ...
  сите 11 | | | веќе видена