Ставрески

  во

  По шест месечната успешна фестивалска турнеја на филмот „Исцелител“ на светските филмски фестивали, филмот повторно ќе се прикажува во кината низ Македонија. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По шестмесечната успешна фестивалска турнеја на филмот „Исцелител“ на светските филмски фестивали, филмот повторно ќе се прикажува во кината низ Македонија. Во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По шестмесечната успешна фестивалска турнеја на филмот „Исцелител“ на светските филмски фестивали, филмот повторно ќе се прикажува во кината низ Македонија. Во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По шест месечната успешна фестивалска турнеја на филмот „Исцелител“ на светските филмски фестивали, филмот повторно ќе се прикажува во кината низ Македонија. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По шест месечната успешна фестивалска турнеја на филмот „Исцелител“ на светските филмски фестивали, филмот повторно ќе се прикажува во кината низ Македонија. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во дебата на „ 360 Степени “, тема беше: „Каде е јазот меѓу Македонија и Грција – во името или во нешто друго“. Ана Чупеска-Станишковска, доцент на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Препознатлива како најгласен критичар на корупција, жена која не ги менува ставовите ниту фризурата. Најактивен актикорупционер секогаш присутен во јавноста, ...
  сите 7 | | | веќе видена