Париз

  во

  Оваа конференција, никогаш вистински не ја оконча Првата Светска Војна и не не научи како се гради мирот затоа што војните и конфликтите продолжија за цел еден ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Францускиот министер за внатрешни работи Кристоф Кастанер, кој веднаш го посети местото на експлозијата во Париз, изјави дека „билансот од експлозијата е ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Франција денеска се подготвува за нов бран протести на „Жолтите елеци“ и евентуално насилство што може да избие.Во градот Буржу се затвораат продавниците ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани што го поддржаа вчерашното гласање на уставните амандмани во Собранието „Им ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Францускиот министер за внатрешни работи Кристоф Кастанер, кој веднаш го посети местото на експлозијата во Париз, изјави дека „билансот од експлозијата е ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ Али Ахмети, по повод усвојувањето на уставните измени за имплементација на Договорот од Преспа кој го отвора патот на Македонија кон ЕУ и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Вчера, на 11 јануари 2019 година, 81 пратеник на Собранието на Република Македонија го започнаа крајот на Париската мировна конференција. Денес се роди нов ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја ...
  сите 16 | | | веќе видена