Куманово

  во

  По завршувањето на Првата светска војна, Вардарскиот дел на Македонија се најде во рамките на Кралството СХС, подоцна Југославија. И понатаму било забрането ...
  | | веќе видена

  Три екипи на противпижарната единица се обидуваат да го локализираат пожарот, а покрај куќата зафатен е и еден стан од зграда која се наоѓа во близина, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Гори куќа во центарот на Куманово, лоцирана на крак од улицата „Гоце Делчев“. Три екипи на противпижарната единица се обидуваат да го локализираат пожарот, а ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Гори куќа во центарот на Куманово, лоцирана на крак од улицата „Гоце Делчев“. Три екипи на противпижарната единица се обидуваат да го локализираат пожарот, а ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Полицијата открила меѓународна криминална група, од која дел е и цариник од Деве Баир, која се обидела да шверцува поголема количина стаклена јагула, која е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Граѓани, претставници на бизнис заедницата, на граѓанскиот сектор, денеска учествуваа на интернационалниот форум за социјално претпримеништво што се одржа во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  СВР Куманово, до надлежното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против Л.Х.(44) од Народна Република Кина, со живеалиште Кралство Шпанија, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Полицијата открила меѓународна криминална група, дел од која е и цариник од ,,Деве Баир”, кои се обиделе да кримчарат поголема количина стаклена јагула, која е ...
  сите 7 | | | веќе видена