Куманово

  во

  Загрижувачки бројки вечерва покажуваат мерните станици за квалитетот на воздухот во повеќе скопски населби. Најалармантно е во Карпош каде во моментов ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика, Мила Царовска, ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска ги посетија семејствата кои се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Локалниот Совет за превенција -Крива Паланка одржа состанок на тема превенирање на малолетничко престапништво со елементи на насилство за подрачјето на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Исто како и во првиот круг гласање од локалните избори во 2013 година, притисокот и на 7 април, денот на вториот круг, врз членството на ВМРО-ДПМНЕ, вработени ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Девет танчерки и пејачки затекнати при контрола на угостителски објект во Слупчане Девет танчерки и пејачки од кои шест странски државјанки по три од Албанија ...
  сите 23 | | | веќе видена