Куманово

  во

  И Македонија ја одбележа неделата на безбедност и здравје при работа обидувајќи се да ја подигне свеста за ова важно прашање, но за жал се уште спаѓа во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Секоја година, 43-тата недела од годината се одбележува како Европската недела на безбедност и здравје при работа. Македонија ја одбележа неделата на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Секоја година, 43-тата недела од годината се одбележува како Европската недела на безбедност и здравје при работа. И Македонија ја одбележа неделата на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Секоја година, 43-тата недела од годината се одбележува како Европската недела на безбедност и здравје при работа. И Македонија ја одбележа неделата на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Меѓународниот ден за прекинување на неказнивоста за нападите врз новинарите се одбележа со објавување на прирачник за безбедност на новинарите. Овој прирачник ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За енормната загаденост на воздухот повеќе од доволно е што урбаниот хаос кој „царува“ со години и го поремети струењето на ветровите во Скопје, зашто речиси ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Апелациониот суд Скопје донесе пресуда со која се утврдува повреда на правото на тужителка на еднаква можност и третман со вршење на дискриминација по основ на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Еколозите бараат од Градот Скопје и Министерството за животна средина и просторно планирање да почнат со итна примена на краткорочни и среднорочни мерки ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Куманово донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица од деветмината кои се гонат ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Куманово донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица од деветмината кои се гонат ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Куманово донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица од деветмината кои се гонат ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Целокупната онаа анатема која што се обидуваат овие ненародни и криминални политичари предводени од СДСМ да ја фрлат врз ВМРО-ДПМНЕ и мене, правејќи ме ...
  сите 274 | | | веќе видена