Куманово

  во

  Со цел да ги задоволат основните потреби на граѓаните на Куманово, кои поради новите мерки од Владата имаат дополнително ограничување на движењето за време на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Општина Куманово објави листа од неколку маркeти што се пријавиле да вршат испорака на потребните намирници за граѓаните.–Врз основа на барање на Општински ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Министерството за здравство, по добиената информација од Институтот за јавно здравје, соопшти дека од денеска потврдените пет случаи во Штип, по завршувањето ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Во овие моменти на тешка здравствена криза, но и економска, моите мисли се со Кумановчани каде заразата се шири со значителна прогресија. Куманово секогаш бил ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владата информира дека денеска успешно завршува државниот карантин за 160 македонски граѓани, кои поминаа 14 дена во строги безбедносно-здравствени услови во ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Општинскиот кризен штаб Куманово на денешната седница ги повика граѓаните да ги добиваат информациите од штабот, аптеките да воведат дежурства, а згрозените ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Компири, брашно, колачи, тоалетна хартија, детергент за садови… Се дели хуманитарна помош за Ромите во Струмица, а случајно или не, фотографиите до кои дојде ...
  сите 13 | | | веќе видена

  И Радовиш се најде на листата на градови каде има заразени жители. Четириесетина здравствени работници се меѓу заболените. Кај три лица кои починаа изминатите ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерството за здравство, по добиената информација од Институтот за јавно здравје, соопшти дека од денеска потврдените пет случаи во Штип, по завршувањето ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Со цел да ги задоволат основните потреби на граѓаните на Куманово, кои поради новите мерки од Владата имаат дополнително ограничување на движењето за време на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерството за здравстѕо соопшти дека се евидентирани уште пет починати, со што вкупната бројка достигна 17.. Од пред два часа во тек е по,лицискиот час, а ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Во изминатото деноноќие потврдени се 53 нови случаи позитивни на Ковид- 19, вкупната бројка на дијагностицирани изнесува 483 лица. Министерството за здравство ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Владата го задолжи Општинскиот кризен штаб на општина Куманово да определи економски оператори – маркети од каде ќе се обезбедуваат само најнеопходните ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Министерството за здравство, по штотуку добиената информација од Институтот за јавно здравје, информира дека во денешната статистика во делот кој се однесува ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Компири, брашно, колачи, тоалетна хартија, детергент за садови... Се дели хуманитарна помош за Ромите во Струмица, а случајно или не, фотографиите до кои дојде ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со цел да ги задоволат основните потреби на граѓаните на Куманово, кои поради новите мерки од Владата имаат дополнително ограничување на движењето за време на ...
  сите 7 | | | веќе видена