Куманово

  во

  Распределбата на буџетски пари преку годинашната програма на Министерството за култура за проекти од национален интерес во културата ја скандализираше ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вчера во 04,40 часот на автопатот Куманово - Скопје, Д.В.(37) од Скопје управувајќи патничко моторно возило „БМВ“ со кумановски регистарски ознаки, изгубил ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Наједноставниот облик на локалното делување на граѓаните, урбаните и месните заедници е невозможно, поради сериозните проблеми со кои се соочуваат при ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Д .В. (37) од Скопје вчера во 4,40 часот на автопатот Куманово – Скопје, управувајќи патничко моторно возило „БМВ" со кумановски регистарски ознаки, изгубил ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Вчера во 04,40 часот на автопатот Куманово - Скопје, Д.В.(37) од Скопје управувајќи патничко моторно возило „БМВ“ со кумановски регистарски ознаки, изгубил ...
  сите 63 | | | веќе видена