Куманово

  во

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше голема еко акција низ цела Македонија. Во рамки на глобалното граѓанско движење Светски ден на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше голема еко акција низ цела Македонија. Во рамки на глобалното граѓанско движење Светски ден на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Референдумот е најмоќна демократска алатка, гласот на граѓаните е конечен. Граѓанска должност е да се учествува во градењето на македонската иднина преку ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Со поддршка на рефрендумот се отвараат можности за аплицирање на повеќе проекти од кои краен бенефит ќе имаат граѓаните, порача денеска на средбата со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Македонската челична индустрија е на колена откако Европската Унија воведе квоти и за македонскиот челик. Бизнисот и владини претставници денес на жешко столче ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Куманово денеска беше пуштена во употреба најсовремена акредитирана лабораторија за микробиологија и паразитологија по најнови светски стандарди со вкупно ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Домашните компании и инвестори можат да побараат помош од државата доколку вложат во изградба на погони, опрема, хали, рече министерот без ресор Зоран Шапуриќ ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во Куманово денеска беше пуштена во употреба најсовремена акредитирана лабораторија за микробиологија и паразитологија по најнови светски стандарди со вкупно ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Од вечерва во центрите за култура во републиката почнува прикажувањето циклус домашни играни филмови. Деновите на македонскиот филм е во организација на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Денеска, во Куманово, беше пуштена во употреба најсовремена акредитирана лабораторија за микробиологија и паразитологија по најнови светски стандарди со 19 ...
  сите 36 | | | веќе видена