Куманово

  во

  Лица со попреченост неколку пати во неделата ќе готват оброк за лица кои имаат или немаат можност за самостојна подготовка на храна, лица во социјален ризик и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците кои преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје, денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците кои преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје, денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Решението беше  избрано на јавниот повик „Предизвик за иновативно решение за обезбедување #ОброкЗаСите” на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт „Момин Поток“ во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците кои преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бездомниците коишто преноќуваат во прифатниот пункт Момин Поток во Скопје денеска добија оброк преку најдобро рангираното иновативно решение за искористување ...
  сите 43 | | | веќе видена