Куманово

  во

   Панчевски се терети за злоупотреба на службената положба и овластување. Според ОЈО, тој во период од 3 години, односно од 2013 до 2016 година влијаел врз ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Скопското Јавно обвинителство по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе обвинение против поранешниот претседател на Основниот ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Чешката компанија „ИЦС системи” ќе биде задолжена за модернизација на јавното осветлување на Куманово. Одлуката за избор на најповолна понуда за воспоставување ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Педесет и шест деца корисници на права од социјална заштита на Јавната Установа Меѓуопштински Центар за социјална работа Куманово заминаа на бесплатно ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство поднело обвинителен предлог против Владимир Панчевски, поранешниот претседател на Основниот кривичен суд, за злоупотреба на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  -Обвинителството утврди дека во периодот од 23 јануари 2013 година до 14 септември 2016 година, обвинетиот како службено лице – претседател на Основен суд ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе Обвинителен предлог против едно лице, поранешен ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Основниот кривичен суд, Владимир Панчевски, на својот фејсбук-профил реагираше отако денеска во јавноста беше објавена информација ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен предлог против поранешниот претседател на Основниот кривичен суд Владимир Панчевски за злоупотреба на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  „Основното јавно обвинителство Скопје по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе Обвинителен предлог против едно лице, поранешен ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Скопското Јавно обвинителство по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе обвинение против поранешниот претседател на Основниот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Скопското Јавно обвинителство по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе обвинение против поранешниот претседател на Основниот ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе Обвинителен предлог против едно лице, поранешен ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Скопското Јавно обвинителство по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе обвинение против поранешниот претседател на Основниот ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство поднело обвинителен предлог против Владимир Панчевски, поранешниот претседател на Основниот кривичен суд за злоупотреба на ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје денеска поднесе обвинителен предлог против Владимир Панчевски поранешен претседател на скопскиот Основен кривичен суд за ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство поднело обвинителен предлог против Владимир Панчевски, поранешниот претседател на Основниот кривичен суд, за злоупотреба на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Скопје, 8 јули 2019 (МИА) – Скопското Јавно обвинителство по прибирање на сите материјални и вербални докази, денеска поднесе обвинение против поранешниот ...
  сите 82 | | | веќе видена