Израел

  во

  Русите решија да влезат во војна со Заев. Ги ставаат во мирување плановите во Иран, Сирија, Украина, за наследничката на Меркел, Брегзит, спасување на Салвини ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Новиот израелски министер за образование Рафи Перец го изнесе во саботата вечерта својот став за „терапија за преобраќање“ на лицата со хомосексуална ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Дамата му кажува на нејзиниот придружник дека има убави сини очи. Тој ја носи неа, градската девојка, во рурално место каде што ја учи да вози комбајн. Со ...
  | | веќе видена

  Лидерот на либански Хезболах, Сајед Хасан Насралах, предупредил дека Иран е "способен сурово и моќно да го бомбардира Израел во случај да избие војна со САД". ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Светот навистина стана мал. Глобално село. Секој знае или може да знае речиси сè за секого или сè и сешто. Така беше, рака на срце, порано во мојата главна ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран Заев со сомнителни ликови со дебели досиеја, инволвирани во меѓународни скандали. ...
  сите 43 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска со соопштение до јавноста за политиките на владејачката СДСМ.-Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран Заев со сомнителни ликови со дебели досиеја, инволвирани во меѓународни скандали, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран Заев со сомнителни ликови со дебели досиеја, инволвирани во меѓународни скандали, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран Заев со сомнителни ликови со дебели досиеја, инволвирани во меѓународни скандали, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владиниот кабинет наместо за средби со инвеститори, служи за средби на Зоран Заев со сомнителни ликови со дебели досиеја, инволвирани во меѓународни скандали. ...
  сите 43 | | | веќе видена