Демир

  во

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Судот му определени 30-дневен притвор на поранешниот градоначалник на Општина Демир Капија, 61-годишниот Трајче Димитриев, поради злоупотреба на службената ...
  сите 78 | | | веќе видена

  – Четириесет и пет лица од Неготино и Демир Капија аплицирале за грант за млади земјоделци, во висина до 600 илјади денари неповратни средства. Раководителот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Четириесет и пет лица од Неготино и Демир Капија аплицирале за грант за млади земјоделци, во висина до 600 илјади денари неповратни средства. Раководителот на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во завршна фаза се активностите за креирање стабилен и одржлив систем на финансирање на општините преку преиспитување на начинот на пресметување на блок ...
  сите 112 | | | веќе видена