Демир

  во

   Рехабилитацијата на патниот правец Битола – Демир Хисар се одвива со забрзано темпо и се очекува да заврши до август, најавија денеска министерот за транспорт ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Рехабилитацијата на патниот правец Битола – Демир Хисар се одвива со забрзано темпо и се очекува да заврши до август, најавија денеска министерот за транспорт ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Рехабилитацијата на патниот правец Битола – Демир Хисар се одвива со забрзано темпо и се очекува да заврши до август, најавија денеска министерот за транспорт ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Развојот на Пелагонискиот регион е многу значаен за целата држава и заради тоа во овој момент инвестираме преку 18 милиони евра во рехабилитација на патиштата. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Зоран Заев и СДСМ ја предводат најнеспособната влада во историјата на Република Македонија. Власта целосно потфрли на полето на инфраструктурата и освен да се ...
  сите 24 | | | веќе видена