Демир

  во

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од вторник 16.10.2018, ЈП Македонијапат ќе изведува градежни работи (машинско асфалтирање, надоградба на постоечката подлога на коловозот) на патниот правец А2 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседателoт на Советот на општината, се приведени на информативен разговор во Финансиската ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Финансиската полиција го приведе поранешниот градоначалник на Демир КапијаЧетири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени денеска на информативен разговор во ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени денеска на информативен разговор во ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на општина Демир Капија, Трајче Димитриев, ќе биде кривично гонет заради продажба на општински објект на негов роднина, јави „Алсат ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени денеска на информативен разговор во ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Од Управата за финансиска полиција потврдија дека лицата се приведени и дека се врши информативен разговор и оти по разговорот во соработка со јавно ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени денеска на информативен разговор во ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Демир Капија, 24 октомври 2018 (МИА) – Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Финансиската полиција го приведе поранешниот градоначалник на Демир Капија Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Четири лица од Демир Капија, меѓу кои и поранешен градоначалник и претседател на Советот на општината, се приведени денеска на информативен разговор во ...
  сите 74 | | | веќе видена