Демир

  во

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Постапувајќи по кривичната пријава поднесена од Управата за финансиска полиција, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Судот му определени 30-дневен притвор на поранешниот градоначалник на Општина Демир Капија, 61-годишниот Трајче Димитриев, поради злоупотреба на службената ...
  сите 78 | | | веќе видена