Африка

  во

  Во текот на изминатите денови како што беше најавено, територијата на Балканскиот Полуостров, особено јужниот дел на истиот беше зафатен од невообичаено топла ...
  | | веќе видена

  Една земја, еден народ, древната цивилизација на Македонците. Тие се пример за сите неправди на овој свет! Вака во видеото кое никој нема да остави рамнодшен, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  СДСМ јавно и отворено се заканува со политички прогон врз Христијан Мицкоски. СДСМ призна дека ги режира и оркестрира политичките хајки и дека судот е само ...
  сите 39 | | | веќе видена

  СДСМ јавно и отворено се заканува со политички прогон врз Христијан Мицкоски, реагира ВМРО-ДПМНЕ по соопштението на владејачката партија. „СДСМ со денешното ...
  сите 131 | | | веќе видена

  СДСМ јавно и отворено се заканува со политички прогон врз Христијан Мицкоски. СДСМ призна дека ги режира и оркестрира политичките хајки и дека судот е само ...
  сите 53 | | | веќе видена

  СДСМ јавно и отворено се заканува со политички прогон врз Христијан Мицкоски. СДСМ призна дека ги режира и оркестрира политичките хајки и дека судот е само ...
  сите 54 | | | веќе видена

  СДСМ јавно и отворено се заканува со политички прогон врз Христијан Мицкоски. СДСМ призна дека ги режира и оркестрира политичките хајки и дека судот е само ...
  сите 72 | | | веќе видена

   „На еден припадник на Масаи племето му дадов моја облека, беше премногу благодарен. Станавме пријатели и сè уште се допишуваме преку апликацијата What’s up. ...
  сите 6 | | | веќе видена