Африка

  во

  Светската банка ја состави годишната листа со бирократски економии според кои Нов Зеланд повторно го освои првото место откако стана уште поевтина земја за ...
  | | веќе видена | слични

  1. Еден Азар има син кој се вика Лео. Гери Кејхил има син кој се вика Лео. Фернандо Торес има син кој се вика Лео. На грбот на Челси има лав. Лео е латински ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Милош со сестрата и друштвото се упатил во Грција на море, но летувањето се претворило во кошмар. 25-годишниот Милош Сениќ, еден од Србите осудени во случајот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонија, иако е далеку од мигрантската криза од пред три години, а балканската мигрантска маршрута официјално е затворена, сепак е дел од транзитните ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Тој израз на свахили значи „нема проблеми“. Свахили е официјалниот јазик во Кенија, Танзанија, Уганда и ДР Конго, а се користи и ширум источна Африка. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонија, иако е далеку од мигрантската криза од пред три години, а балканската мигрантска маршрута официјално е затворена, сепак е дел од транзитните ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Македонија, иако е далеку од мигрантската криза од пред три години, а балканската мигрантска маршрута официјално е затворена, сепак е дел од транзитните ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Доверливи документи протекоа во хрватските медиуми поради кои се крена голема прашина. Никој од припадниците на тајното друштво сеуште не се огласил. Факт е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Криумчарењето мигранти од Африка во Европа станува сè поопасно, а најновиот пример кога шпанската полиција открила неколку мажи сокриени во душеци за спиење ја ...
  | | веќе видена

  Криумчарењето на мигрантите од Африка во Европа станува сè поопасно, а најновиот пример кога шпанската полиција открила неколку мажи сокриени во душеци за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Криумчарењето на мигрантите од Африка во Европа станува сè поопасно, а најновиот пример кога шпанската полиција открила неколку мажи сокриени во душеци за ...
  сите 4 | | | веќе видена