Африка

  во

  Секоја година во Африка се разболуваат 91 милион луѓе како последица на консумирање небезбедна храна. Тоа го тврди Томас Квеси Кворти, заменик-претседател на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Секоја година во Африка се разболуваат 91 милион луѓе како последица на консумирање небезбедна храна. Тоа го тврди Томас Квеси Кворти, заменик-претседател на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Секоја година во Африка се разболуваат 91 милион луѓе како последица на консумирање небезбедна храна. Тоа го тврди Томас Квеси Кворти, заменик-претседател на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Планот е логорот да биде изграден во европска држава која не е посебно привлечна за бегалците. Данска, Германија, Холандија и Австрија ја разгледуваат идејата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во светот денеска има околу 115 милиони оженети момчиња, а еден од петмина станал младоженец пред наполнети 15 години, покажуваат податоците од студијата што ...
  сите 18 | | | веќе видена