Африка

  во

  Повеќето географски мапи кои сме ги виделе се засновани на Маркаторова проекција – дури и “Google Maps” до неодамна ги користел варијантите на оваа проекција ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американската воeна база „Рамштајн“ во Германија деновиве ја прими најголемата пратка на оружје и муниција, во време кога силите на НАТО во Европа ја ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Американската воeна база „Рамштајн“ во Германија деновиве ја прими најголемата пратка на оружје и муниција, во време кога силите на НАТО во Европа ја ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американската воeна база „Рамштајн“ во Германија деновиве ја прими најголемата пратка на оружје и муниција, во време кога силите на НАТО во Европа ја ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американската воeна база „Рамштајн“ во Германија деновиве ја прими најголемата пратка на оружје и муниција, во време кога силите на НАТО во Европа ја ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пит Михалик (50) кој е убиен пред приватното училиште на своите деца, познат е во адвокатските кругови и како адвокат на ѓаволот, бидејќи ги бранел ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ, убиен е пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги водел ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Падот на температурите во неделата во Мароко ги донесоа и првите снежни врнежи, а снежната покривка во планинското гратче Ифран достигна 30 сантиметри. Ифран , ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во крвава пресметка е убиен Пит Михалик, познат јужноафрикански адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан. Бил убиен утрово пред приватно училиште ...
  сите 12 | | | веќе видена