Африка

  во

  Принцот Чарлс и неговата сопруга Камила моментално се на турнеја низ Западна Африка во име на британската влада, а наследникот на тронот за време на посетата ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Принцот Чарлс и неговата сопруга Камила моментално се на турнеја низ Западна Африка во име на британската влада, а наследникот на тронот за време на неговата ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Принцот Чарлс и неговата сопруга Камила моментално се на турнеја низ Западна Африка во име на британската влада, а наследникот на тронот за време на посетата ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Откако бразилскиот суд им ги одзема пасошите на Роналдињо и на неговиот брат поради неплатени долгови, излезе дека државата истите не може да ги наплати никако ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Роналдо де Асис Мореира, попознат како Роналдињо, се соочува со банкрот. Поранешната ѕвезда на Барселона и Милан е во финансиска криза и на неговата банкарска ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Принцот Чарлс и неговата сопруга Камила моментално се на турнеја низ Западна Африка во име на британската влада, а наследникот на тронот за време на неговата ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Роналдо де Асис Мореира, попознат како Роналдињо, се соочува со банкрот. Поранешната ѕвезда на Барселона и Милан е во финансиска криза и на неговата банкарска ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Принцот Чарлс и неговата сопруга Камила моментално се на турнеја низ Западна Африка во име на британската влада, а наследникот на тронот за време на неговата ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Четири од шест црни носорози кои во мај биле пуштени во Националниот парк Закума во Чад, каде тој вид настанал пред речиси половина век, умреле, соопштила ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ивана Чолаковска и Мануел Торес кои во изминатите четири години го обиколија светот на мотор не може ништо да ги спречи да продолжат да патуваат. Во идејата ...
  | | веќе видена