Африка

  во

  На добитникот на Нобеловата награда за физиологија и медицина Џеjмс Вотсон му се одземени сите почесни титули во лабораторијата „Колд Спринг Харбор“, каде што ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поранешниот шампион на Дакар релито Андреј Каргинов е дисквалификуван е од овогодинешната трка во конкуренција на камиони, бидејќи со своето возило удрил ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Рускиот возач Андреј Каргинов направи хаос за време на последната етапа од Дакар релито, кога од засега непознати причини влета меѓу помала група на гледачи ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Рускиот возач Андреј Каргинов направи хаос за време на последната етапа од Дакар релито, кога од засега непознати причини влета меѓу помала група на гледачи ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во САД нерелигиозните се речиси една четвртина од населението, а во изминатите 10 години, нивниот број надмина број на католици, верници од протестантски цркви ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Андреј Каргинов, поранешниот шампион на Рели Дакар, прегази човек додека возеше камион, па не ни застана, туку ја продолжи трката. Видеото стана вирално. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Истражувачи од Универзитет на Аризона соопштија дека оствариле голем напредок во развојот на средство за контрола на размножувањето на комарците, чија цел е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Истрагата покажа дека разбојници не ги убиле тројцата истражувачки новинари во Централноафриканската Република (ЦАР) пред половина година, туку биле жртви на ...
  | | веќе видена