Африка

  во

  Го направил визуелниот уметник Џон Лосон така што две години снимал иста сцена во природа, на таа река. Ни самиот не бил свесен колку неговата работа им помага ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Главната шпионска агенција на САД се спрема да го зголеми присуството ширум планетата за да ги елиминира т.н. "разузнавачки дупки" и да одговори на "се' ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Српското Министерство за здравство објави дека во земјата се воведени мерки за зајакнување на контролата на граничните премини. Причината за ваквите зајакнати ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Српското Министерство за здравство објави дека во земјата се воведени мерки за зајакнување на контролата на граничните премини. Причината за ваквите зајакнати ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Српското Министерство за здравство објави дека во земјата се воведени мерки за зајакнување на контролата на граничните премини. Причината за ваквите зајакнати ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Српското Министерство за здравство објави дека во земјата се воведени мерки за зајакнување на контролата на граничните премини. Причината за ваквите зајакнати ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Српското Министерство за здравство објави дека во земјата се воведени мерки за зајакнување на контролата на граничните премини. Причината за ваквите зајакнати ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Најбрз интернет на светот има Сингапур, а најбавен Јемен. Македонија има речиси најспор интернет во регионот, покажуваат податоците на опсежното истражување на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Најбрз интернет на светот има Сингапур, а најбавен Јемен, додека Македонија се наоѓа помеѓу трите последни места во земјите од регионот, кога е брзината на ...
  сите 42 | | | веќе видена