Зоран

  во

  При вчерашното гостување во МРТ премиерот Зоран Заев на новинарско прашање како ќе се справи со енормното загадување најави дека во среда ќе има специјална ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Идната, 2019 година да ја прогласиме за економска, како што оваа, 2018-та беше година на интеграциите. Парламентарните избори да се вратат на нормален колосек ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Парламентарните избори да се вратат на нормален колосек и да бидат редовни, а не да се одржуваат пред време, рече премиерот Зоран Заев на денешната втора ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, го презентираа предлог Буџетот за 2019 пред ...
  сите 100 | | | веќе видена

  На 23 ноември ќе се формира заедничкиот управувачки економски комитет со Сојузна Република Германија која е најголем трговски партнер на Македонија, најави ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Идната, 2019 година да ја прогласиме за економска, како што оваа, 2018-та беше година на интеграциите. Парламентарните избори да се вратат на нормален колосек ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Не знаеме дали се работи за бегство или не. Треба да го утврдиме тоа, да констатираме дека Груевски е надвор од државата, рече денеска премиерот Зоран Заев, ...
  сите 86 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ е цел на политички прогон од страна на власт која лажно се преставува за проевропска, а применува најтоталитарни методи. Зоран Заев и СДСМ вчера се ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Новина во Предлог-буџетот за 2019 година е поддршката за најсиромашните. Зa 300% се зголемува социјалната помош, каде се опфатени околу 60.000 дечиња и ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Идната, 2019 година да ја прогласиме за економска, како што оваа, 2018-та беше година на интеграциите. Парламентарните избори да се вратат на нормален колосек ...
  сите 23 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ е цел на политички прогон од страна на властa која лажно се преставува за проевропска, а применува најтоталитарни методи. Зоран Заев и СДСМ вчера се ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Со промоција на збирката раскази „Невидлива жена и други раскази“ од една од највлијателните авторки во Европа во моментов, Славенка Дракулиќ, вечерва со ...
  сите 10 | | | веќе видена