Зоран

  во

   Се брише и јазикот, историјата и културата. Со други зборови Заев и Димитров се откажаа од се што е македонско. Законот за јазици, промената на уставното име ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Во Македонската опера и балет вечер од 20 часот ќе биде изведена операта „Тоска“ со сопранистката Весна Ѓиновска-Илкова, баритонот Борис Трајанов и романскиот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Во Општата болница во Краљево во замрзнувач се пронајдени 13 мртви бебиња, а директорот на оваа болница „Студеница“ во Краљево, д-р Зоран Мрвиќ денеска на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Писмото на Димитров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Писмото на Димитров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  18 јануари 2019Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Имавме состанок со лидери и претставници на политичките партии кои се дел од коалицијата „За подобра Македонија“, која ја предводи ВМРО-ДПМНЕ. Разговаравме ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Соопштение до јавноста Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Од ВМРО- ДПМНЕ, преку соопштение утринава велат дека писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  „Писмото на Димтров до грчкото Министерство за надворешни работи, уште еднаш потврдува дека со Договорот од Преспа не само што се менува уставното име туку се ...
  сите 80 | | | веќе видена