Зоран

  во

  Денеска во Судот се одржа рочиште во кое потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски беше тужен за клевета од Вице Заев, брат на премиерот Зоран Заев. ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Вице Заев, брат на премиерот Зоран Заев, како што најави поднесе тужба против потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски за навреда и клевета за ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Храброста на премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас реши долготраен проблем, кој ќе и овозможи на Македонија да се движи напред кон НАТО и Европската унија, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски одлучи сам да се брани во судскиот процес што пред Граѓанскиот суд во Скопје против него го покрена ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Само Зоран Заев, Никола Димитров и Радмила Шекеринска може да слават и да се гордеат дека го промениле името на државата и ги продале националните интереси. ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Храброста на премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас реши долготраен проблем, кој ќе и овозможи на Македонија да се движи напред кон НАТО и Европската унија, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Владата една и пол година ја разгледува можноста за укинување дел од неработните денови и измена на Законот за празниците, а во меѓувреме ги слави празниците ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Само Зоран Заев, Никола Димитров и Радмила Шекеринска може да слават и да се гордеат дека го промениле името на државата и ги продале националните интереси, ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците кои минатата година се изгласа од владејачкото мнозинство на СДСМ, денес веќе е објавен во Службениот весник на Република ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Владата една и пол година ја разгледува можноста за укинување дел од неработните денови и измена на Законот за празниците, а во меѓувреме ги слави празниците ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Храброста на премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас реши долготраен проблем, кој ќе и овозможи на Македонија да се движи напред кон НАТО и Европската унија, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Само Зоран Заев, Никола Димитров и Радмила Шекеринска може да слават и да се гордеат дека го промениле името на државата и ги продале националните интереси, ...
  сите 59 | | | веќе видена