Зоран

  во

  На вчерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и норвешката премиерка Ерна Солберг биле поздравени реформските чекори на новата Влада и заедно со регионалната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Откако незаконски го пренаменија земјоделското земјиште во градежно, исто така незаконски во експресен рок беше издадено одобрение за градење на Анѓушеви. Како ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Фактот дека бранот бегалци нема да ја заобиколи ниту Македонија секојдневно станува пореален. Националната стратегија и Акцискиот план за интеграција на ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев во рамки на активностите за време на Генералното собрание на Обединетите нации во Њујорк денеска ќе ...
  сите 157 | | | веќе видена