Украина

  во

  Руските пратеници одобрија нацрт-законот со која на воениот персонал му се забранува да користи паметни телефони кога е на должност, потег наменет за да се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Руските пратеници одобрија нацрт-закон со кој на воениот персонал му се забранува да користи паметни телефони кога е на должност, потег наменет за да се спречи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Рускиот парламент во вторникот го изгласа законскиот амандман со кој на војниците, поради страв од шпионажа им се забранува користење на паметни телефони. На ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 122. седница на која ќе разгледа повеќе предлог-законски решенија меѓу кои и Предлог-измените на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владата денеска ќе ја одржи 122. седница на која ќе разгледа повеќе предлог-законски решенија меѓу кои и Предлог-измените на Законот за Царинска тарифа. На ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 122. седница на која ќе разгледа повеќе предлог-законски решенија меѓу кои и Предлог-измените на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На 26-ти април 1986 година, 190 тони високо радиоактивен материјал бил исфрлен во атмосферата од нуклеарната електрана Чернобил на северот на Украина, каде ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Тесната воена соработка помеѓу Москва и Пекинг во наредната деценија ќе претставува доволно голем геополитички предизвик за Западот и западните политичари, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Минатата недела во рамките на VI Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) 300 БЕСТ, Друштвото за управување со пакување и отпад ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Минатата година, државната компанија „Газпром“ извезува во Европа 200,1 милијарди кубни метри природен гас, најмногу во Германија, Белорусија, Италија и ...
  сите 14 | | | веќе видена