Украина

  во

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Владимир Зеленски ѝ наложи на владата да изготви предлог-закон за поедноставување на процедурите за добивање украинско државјанство за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Руското присуство во Централноафриканската Република не е тајна, објави Си Ен Ен. На улиците можат да се забележат пропагандни плакати со порака: „Русија: Рака ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Руското присуство во Централноафриканската Република не е тајна, објави Си Ен Ен. На улиците можат да се забележат пропагандни плакати со порака: „Русија: Рака ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Руското присуство во Централноафриканската Република не е тајна, објави Си Ен Ен.На улиците можат да се забележат пропагандни плакати со порака: „Русија: Рака ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Женева, 13 август 2019 (МИА) – Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Епидемиите на сипаници во моментов се присутни во целиот свет и продолжуваат да се шират, се наведува во новиот извештај на Светската здравствена организација ...
  сите 61 | | | веќе видена