Украина

  во

  Биографиите и тезите со кои 10 дипломати од кариера конкурираат ќе заминат на служба како амбасадори ќе останат тајна. Собраниската комисија за надворешни ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во најновиот извештај на американската Национална разузнавачка служба - NI, кој овие денови е разгледуван во Сенатот, се наведува дека оваа година би можеле да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бесплатно делеле земјоделско земјиште и со тоа го оштетиле буџетот за речиси еден и пол милион евра. Ацо Спасеновски, Михаил Цветков, Љупчо Димовски, како ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Повеќе од 50 лица досега пријавиле кандидатура за претседателските избори во Украина и поднеле документација во Централната изборна комисија, соопшти денеска ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи побарало од Собранието седницата на Комисијата за надворешна политика да биде затворена за јавноста поради одреден степен ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ во знак на револт ја напуштија денешната седница на Комисијата за надворешни работи, на која за прв пат во историјата на Република ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собрниската Комисија за надворешна политика истакнува дека тоа не ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собрниската Комисија за надворешна политика истакнува дека тоа не ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Скопје, 1 февруари 2019 (МИА) – Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собраниската Комисија за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собрниската Комисија за надворешна политика истакнува дека тоа не ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собрниската Комисија за надворешна политика истакнува дека тоа не ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи, во реакцијата во врска со денешната затворена седница на собраниската Комисија за надворешна политика истакнува дека тоа ...
  сите 14 | | | веќе видена