Украина

  во

  Српскиот историчар Александар Раковиќ оценува дека за вселенскиот патријарх Вартоломеј прашањето на Македонска православна црква-Охридска архиепископија ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот“, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  По повод најавите на Вселенската патријаршија дека ќе и даде автокефалност на Укринската црква, што според него, може да се случи и во Македонија. Тој за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Швајцарската компанија Massoel Shipping ангажираше тим za ослободување на 12-те членови на екипажот киднапиран на товарен брод од страна на пирати крај брегот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот“, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот“, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот“, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пирати од Нигерија киднапирале 12 членови на швајцарски товарен брод, а меѓу киднапираните има и еден Хрват. Товарниот брод бил нападнат во саботата. Покрај ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пирати од Нигерија киднапирале 12 членови на швајцарски товарен брод, а меѓу киднапираните има и еден Хрват.Товарниот брод бил нападнат во саботата. Покрај ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пирати од Нигерија киднапирале 12 членови на швајцарски товарен брод, а меѓу киднапираните има и еден Хрват. Товарниот брод бил нападнат во саботата. Покрај ...
  сите 17 | | | веќе видена